Over Rick

Mijn naam is Rick Hafkamp. Ik coach mensen die even geen uitweg meer zien uit situaties waar liefde ons soms kan brengen. Ik ben een sociaal betrokken persoon en ik coach uit eigen ervaring. Ik ben gediplomeerd coach. Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik mensen weer de weg kan wijzen naar duidelijkheid. 

Ook geef ik coaching bij relaties die te maken hebben met verslavingsproblemen. 

Ik heb een heel gelukkig huwelijk van bijna 30 jaar mogen ervaren. Een huwelijk met natuurlijk vele momenten van pieken en dalen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met situaties die makkelijk kunnen leiden tot “uit elkaar groeien”. Dit zal altijd het begin zijn van vereenzaming en onbegrip. Wijlen mijn vrouw en ik hebben niet altijd een makkelijk leven gehad. Toch heeft de liefde ons altijd weer op het juiste spoor weten te zetten. Deze kennis is voor mij de drijfveer en motivatie om anderen te willen helpen.  

Ik coach op basis van openheid, vertrouwen en gelijkheid. Hierdoor zal er een ontspannen sfeer ontstaan waarin wederzijds respect de basis vormt voor verdere progressie. Deze zou kunnen plaatsvinden bij een goede “klik” tussen client en coach. 

Een liefdesrelatie is nooit helemaal voorspelbaar. Maar zolang er nog liefde is, is er altijd hoop. Laat mij u helpen dat duwtje in de juiste richting te geven. Laten we samen gaan werken aan de oplossing. Hierdoor kan er weer het gevoel van “gelukkig zijn” ervaren worden. 

Voor u, uw partner en uw gezin.
Rick